Ta hand om hela kroppen

I ett stressigt samhälle är det lätt att du blir spänd och det är därför viktigt att du blir medveten om hur du tar hand om din kropp genom att hitta det bästa för dig. Idag finns det gott om bra produkter speciellt anpassade till varje kroppsdel från topp till tå och i Veckorevyn får du en fin lista med elva små knep som förhöjer livskvaliteten.

Glöm inte dina fötter

Populära Dr Sanna skriver en bra artikel om vad du behöver tänka på när du ska vårda dina fötter. Genom hennes guide får du hjälp med att ta hand om det som bär dig genom livet nämligen dina fötter. Ett fotbad med aromatiska oljor ger i synnerhet dina fötter en avkopplande och välgörande stund och om dina fötter mår bra kan du gå vidare och låta resten av kroppen koppla av.

Ta sedan hand om resten av din kropp

När trötta fötter har blivit lena, mjuka och avspända blir det lättare för resten av dina muskler att slappna av. Smörj dina fötter med en välgörande kräm och låt dem vila i ett par rena, mjuka sockar medan du lägger dig själv på en spikmatta och låter taggarna massera igång ditt blodflöde. En spikmatta är ett oslagbart sätt att ta hand om hela din kropp och låta den få en stunds vila.